نشريه اينترنتي جنبش سوسياليستي
نشريه سازمان سوسياليست هاي ايران ـ سوسياليست هاي طرفدار راه مصدق

www.ois-iran.com
socialistha@ois-iran.com

 

سازمان سیا مسئول قتل بینظیر بوتو؟

الزاسر
دنیای جوان

 1386-10-10

به نقل از سايت صداي مردم
www.sedayemardom.net

 
در مورد دست‌های پشت پرده این سوءقصد خونین در بین اظهارات دولتمردان و رسانه‌ها دو نظر مختلف حاکم است. پلیس ایالتی ایالات متحده آمریکا FBI اعلام داشت که سازمان القاعده مسئولیت این سوءقصد را بعهده گرفته است. منبع اصلی این تئوری مصاحبه یک سخنگوی تا آن لحظه ناشناخته «القاعده» با یک آژانس کوچک خبری ایتالیائی بنام Adnkronos international است که خیلی مشکوک بنظر می‌رسد.

شق دوم احتمالاً به حقیقت نزدیک تر است. بنا بر این نظر سوءقصد توسط محافل امنیتی پاکستان که به «مشرف» بسیار نزدیک می‌باشد، برنامه‌ریزی شده است. این تئوری توسط رئیس اسبق سازمان امنیت این کشور «حمید گل» که از نحوه انجام این سوءقصد تعجب کرده مطرح می‌گردد: « چگونه ممکن بود که از بین دیوار زنجیره‌ای افراد پلیس عبور کرد؟ من بسیار متعجبم.»
در واقع بسیار سخت می‌توان تصور کرد که در محل اجتماع، در وسط شهر نظامی راولپندی که پر از نیروی ارتشی و پلیس است، یک فرد مسلح بتواند خود را به خانم بوتو نزدیک کند، بدون آنکه کسی بوی کمک کرده باشد. توضیحات مسئولین دولتی پاکستان به این شکل که شخصی بطور انفرادی ابتدا خانم بوتو را با گلوله زخمی کرده و سپس بمبی را منفجر ساخته است، توسط خبرگزاریها رد شد: بنا به اخبار خبرگزاریها بمبی که در فاصله 50متری ماشین بوتو منفجر گردید بربدن ضارب آویخته نبود.

«مشرف» متهم می‌شود که پس از سوءقصدی که روز 19 اکتبر به خانم بوتو صورت گرفت، دستور انجام اقدامات لازمه امنیتی را صادر نکرده. گویا پس از 19 اکتبر خانم بوتو نوشته بود که اگر مجدداً اتفاقی صورت گیرد «من مشرف را مسئول می‌دانم» .
اما این اعلام گناه را نیز باید مورد بررسی قرار داد. گویا این نقل قول از یک پست الکترونیکی برداشته شده که خانم بوتو اواخر اکتبر به شخصی بنام «مارک زیگل» نوشته که گویا «دوست» و «سخنگوی» وی در ایالات متحده آمریکا است. این خبر اکنون توسط چهره شاخص CNN آقای «ولف بلیتزر» انتشار یافته که مدتها برای «کمیته روابط اجتماعی آمریکا ـ اسرائیل» کار می‌کرد که مهمترین سازمان جنگ طلبان نئومحافظه‌کار است. علاوه برآن گویا مشرف چندین هفته پیش نوعی تقسیم قدرت را به بوتو پیشنهاد کرده بود: در صورت پیروزی بوتو در انتخابات، وی نخست‌وزیر گردد ولی «مشرف» رئیس جمهور باقی بماند.

ولی بی‌اعتبار کردن مشرف به اتهام قتل، برای برخی محافل مشخص در ایالات متحده آمریکا بسیار مطلوب است. گرچه که این مستبد خود پسند پس از 11 سپتامبر 2001 یک همپیمان قابل اعتماد غرب بود ولی از وقتیکه وی در کتاب بیوگرافی خود در سال 2006 افشا کرد که اگر پاکستان حاضر نباشد گردن به خواستهای آنها بنهد، ایالات متحده آمریکا « با بمب (پاکستان را) به عصر حجر» سوق خواهد داد، بورس سهام وی در واشنگتن بشدت سقوط کرد. آقای «باراک اوباما» کاندید دمکراتها برای ریاست جمهوری و آقای «فردریک کاگان» طراح نئومحافظه‌کاران بطور علنی خواستار دخالت ارتش آمریکا برای پایان بخشیدن به «هرج و مرج» در پاکستان شده‌اند. این هرج و مرج هم‌اکنون آغاز شده است!

فراموش نکنیم: « ایمن الظواهری»، شخصی که از طرف FBI بعنوان مسئول قتل خانم بینظیر بوتو اعلام گردیده، شخصی است که گویا از مدتها برای سازمانهای جاسوسی ایالات متحده آمریکا بکار اشتغال دارد. نیویورک تایمز در ژوئیه 2007 نوشت: کوشش نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا در سال 2005 برای دستگیری وی در افغانستان «توسط وزیر دفاع وقت «دونالد رامسفلد» در آخرین لحظات موقوف شد.»


تارنگاشت عدالت