نشريه اينترنتي جنبش سوسياليستي
نشريه سازمان سوسياليست هاي ايران ـ سوسياليست هاي طرفدار راه مصدق

www.ois-iran.com
socialistha@ois-iran.com

 

رئيس مجلس خبرگان رهبري:

 اختلافات انتخابات حل شود، نزاع تمام می شود

1388/05/05 - 3:22:31 A.M

رئيس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به مسائل جاري كشور ،با تاكيد بر اينكه نظر خود من براي حل كوتاه مدت همان پيشنهاداتي است كه در نماز جمعه مطرح كردم،گفت:اميد من به رهبري است كه با توجه به افكار و تجربه خودشان براي حل مشكلات جاري اقدام كنند.
به گزارش ايلنا آيت‌الله اكبر هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از استادان دانشگاه علم و صنعت ايران با تبريك اعياد مقدس شعبانيه، نخبگان و استادان دانشگاهي و مراكز علمي و خانواده‌هاي آنان را از جمله دلسوزان و عاشقان واقعي و با بصيرت انقلاب و نظام اسلامي و تأثيرگذار در جامعه توصيف كرد و گفت: توجه به دغدغه‌ها و ديدگاههاي ارشادي و انتقادي و شنيدن حرفهاي اين قشر مي‌تواند براي پيشبرد اهداف انقلاب و رفع مشكلات و تنگناهاي جامعه مفيد باشد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با ابراز تأسف از فراهم شدن بهانه براي دشمنان خارجي انقلاب و سم‌پاشي رسانه‌هاي وابسته به آنان در مورد زير سؤال بردن دستاوردهاي انقلاب اسلامي و مديريت كشور گفت: اشتباه يك حزب، فرد، گروه و جريان قابل جبران است ولي اگر انقلاب و نظام خداي ناكرده زير سؤال برود اصلاح آن مشكل خواهد بود.
ريس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به سابقه 50 ساله دوستي خود با رهبري معظم انقلاب و شناخت كامل از ايشان در مقاطع مختلف مبارزه، پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي گفت: ايشان شخصيتي نوانديش و پيشرو در مسائل مختلف هستند و تبليغ رسانه‌هاي خارجي مبني بر القاي جنگ قدرت در سطوح بالاي نظام، انصافاً ظلمي بزرگ و ناحق در مورد انقلاب اسلامي است و آنچه كه اين روزها مورد اختلاف است مربوط به انتخابات و عوارض آن است كه اگر اين اختلافات حل شود، نزاع موجود تمام خواهد شد.
وي با اشاره به جهان‌بيني، ايدئولوژي،‌ فلسفه و احكام و اصول مترقي و پيشرفته مكتب اسلام گفت: با شناختي كه از محتوي غني اسلام داريم، اين مكتب، پيشتاز مردمي كردن حكومت بوده است و اسلام براي هر دوره و عصري برنامه عملي و اجرايي متقن و خاص دارد.
هاشمي رفسنجاني با استناد به قرآن كريم و سيره عملي پيغمبر (ص) و حضرت علي (ع) در مواجهه به منتقدين و شنيدن حرفهاي حق ديگران گفت: يكي از افتخارات مكتب اسلام و قرآن، انتقادپذيري و پايبندي به اصول قانوني است كه بايد در نظام اسلامي اين امر مهم نهادينه شود.
وي به افزايش سطح آگاهي و دانش جامعه بويژه قشر عظيم تحصيل‌كرده دانشگاهي بخصوص خانمها اشاره كرد و افزود: آگاهي كم سابقه‌اي كه در مردم ايران اتفاق افتاده ايجاب مي‌كند سطح مديريت‌هاي جامعه نيز متناسب با اين آگاهي و قانع كننده باشد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام حقيقت‌طلبي و ظلم‌ستيزي را منطبق بر فطرت انسان و سازگار با عمق و ريشه اسلام ذكر كرد و گفت: بايد مبلغان آگاه و صحيحي براي اسلام باشيم.
وي با توجه به شرايط مناسب و خوب جغرافيايي و طبيعي ايران گفت: با مديريت صحيح مي‌توانيم الگوي مناسبي از اسلام بصورت عملي به دنيا ارائه دهيم و اميد داريم با حل مسائل زودگذر از مرحله كنوني بخوبي عبور كنيم.
رئيس مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد:اميد من به رهبري است كه با توجه به افكار و تجربه خودشان براي حل مشكلات جاري اقدام كنند و نظر خود من براي حل كوتاه مدت همان پيشنهاداتي است كه در نماز جمعه مطرح كردم. اينجانب بارها از زبان رهبري معظم شنيده‌ام كه فرمودند: اينها كه به آساني مردم را به زندان مي‌برند اگر مثل من و تو طعم زندان را چشيده بودند چنين نمي‌كردند.
گفتني است در اين ديدار پيش از سخنان آيت‌الله هاشمي رفسنجاني پنج نفر از استادان دانشگاه علم و صنعت ايران به نمايندگي از استادان حاضر در جلسه به ارائه ديدگاه‌ها و نظرات خود در مورد مسائل روز جامعه پرداختند.
دکتر شهرتاش به عنوان اولين سخنران با بيان اينکه ما 30 سال پيش نظامي را بنيان گذاشتيم که اصلي ترين ميثاق ملي ما يعني قانون اساسي ظرفيت هاي شگرفي در ارتباط با اين مفاهيم دارد، به اصل 25 و ممنوعيت تفتيش عقايد، اصل 27 و آزادي تجمعات، اصل 32 و منع دستگيري و بازداشت افراد بيش از 24 ساعت بدون حکم دادگاه اشاره کرد و گفت؛ به نظر مي رسد بايد براي تحقق اين اصول مهم که ريشه در مکتب ما، تجربيات موفق دنياي امروز، ظرفيت هاي ملي ما و قانون اساسي ما و اصول معوق مانده آن دارد، فکري کرد.
مهندس کنعاني مقدم يکي ديگر از استادان دانشگاه علم و صنعت ايران در اين ديدار در بخشي از اظهاراتش گفت؛ بدون ترديد در جريان هاي بعد از انتخابات که در سراسر کشور اتفاق افتاد، به خواست و نظر و اراده بخش عظيمي از مردم بي اعتنايي شده است و متاسفانه رسانه سراسري ملي و برخي نشريات که از بودجه دولت و بيت المال ارتزاق مي کنند، نقش عمده يي در اين امر ايفا کردند.
دکتر برخورداري نيز در اين ديدار گفت؛ همان طور که مطلعيد، بعضي دانشجويان در بازداشت به سر مي برند که اين شرايط اصلاً زيبنده نظام در دانشگاه نيست، بايد فکري به حال اين داستان ها کرد. اينها مسائلي است که در دانشگاه ها به عنوان دغدغه محسوب مي شود. ما از جنابعالي انتظار داريم با توجه به سوابق و تجربياتي که داريد يک راهنمايي و ارشادي بکنيد که ما بتوانيم نقش خودمان را در جهت بهبود فضاي دانشگاه ها ايفا کنيم.
 

   پايان خبر
 

منبع:سايت امروز

http://emruz.net/ShowItem.aspx?ID=23540&p=1